Het leven kan soms bijzondere wendingen hebben. Het kan vol zitten met emotionele en hartverscheurende gebeurtenissen. Of juist met bijzonder mooie en leervolle momenten. Vaak hebben mensen die veel hebben meegemaakt op de een of andere manier een leerproces ondergaan. De drang om dit met anderen te delen is hiervan een logisch resultaat. Hartstikke leuk natuurlijk, maar niet als u niet weet hoe u een boek moet schrijven!

The Story Corner kan u hier bij helpen. Ik, als eigenaar van The Story Corner kan heel goed meepraten over een bewogen leven. In 2015 heb ik namelijk ook zelf een boek geschreven. Een boek, gebaseerd op waargebeurde verhalen. Het is een meeslepend verhaal die als tiener dakloos raakt en op zoek gaat naar een ‘thuis’. Hij maakt de meest krankzinnige dingen mee, maar weet er uiteindelijk als een beter mens uit te komen.

Vaak zijn mensen die een levensverhaal te vertellen hebben financieel iets minder bedeeld, al dan niet tijdelijk. meestal juist op het moment dat het verhaal net gebeurd is en het tijd is om het verhaal te vertellen. Dit is vaak een resultaat van alle bewogen gebeurtenissen in hun leven. ik ben daarom graag flexibel. Naast de drie onderstaande standaard diensten die ik aanbied, kan ik altijd naar een budget toe werken. Neem gerust contact met mij op om te bespreken wat ik voor u kan betekenen met uw budget!

Hulp met uw biografie

Uw verhaal moet natuurlijk een geheel eigen identiteit krijgen. Daarom ga ik met u in gesprek over wat u wilt. Ik adviseer u over de mogelijkheden en over een goede verhaallijn. Dit adviesgesprek kost slechts 200 Euro. Na het gesprek krijgt u van mij een uitgebreide uitwerking hoe het verhaal ongeveer in elkaar moet zitten en waar u op moet letten. Zo kunt u zelf aan de slag!

Voor diegene die toch wat meer begeleiding willen bied ik naast het adviesgesprek ook een algehele ondersteuning. Dit houdt in dat ik naast het advies gesprek uw notities aanpak en het geheel als structuur ga samenstellen en samensmeden tot een mooi verhaal. De kosten hiervoor zijn slechts 800 Euro.

Wilt u een complete biografie, dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Vanaf 2000 Euro schrijven wij een hele biografie voor u. De kosten kunnen oplopen tot 5000 Euro. Hier kunnen natuurlijk afspraken over gemaakt worden. Door een goede, langdurige samenwerking kunnen we tot een mooi eindresultaat komen.

Uitgeven

The Story Corner is geen uitgeverij. Er zijn wel publicaties beschikbaar en u kunt tevens uw publicatie op de website verkopen. Daarnaast kan de Story Corner u adviseren over hoe u uw verhaal op de markt kunt gaan brengen. Naast de grotere en de kleinere uitgeverijen zijn er ook digitale platforms waar u terecht kunt. Uiteraard kunt u ook nog kiezen tussen een fysiek boek en een E-Book. Of allebei natuurlijk! Ik helpen u graag!

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met mij op!