The Story Corner

Vind de woorden die jij wilt horen!

Hulp en Advies

Hulp bij je opleiding

Veel studenten zitten in tijdnood. Het kost enorm veel tijd om alle verslagen te schrijven en het bijbehorende onderzoek te voltooien. Ik kan jou daarbij helpen. Het uitwerken van je veldonderzoek, het literatuur onderzoek, de beantwoording van hoofd en deelvragen, samenvattingen, conclusies. Noem maar op.

Jij stuurt de informatie op en ik ga aan de slag. Een standaard tarief van 30 Euro per 1000 woorden is de norm. Maar omdat je een student bent, zit je natuurlijk niet altijd even goed in je geld. Daarnaast heeft alle leerstof een meerwaarde voor mij als tekstschrijver. Alle gewonnen informatie is extra stof om over te schrijven. Daarom werk ik graag naar een budget toe.

Hulp bij je boek

Ook voor je biografie kun je terecht bij mij. Vanaf 200 Euro kan ik je al helpen bij het schrijven van je boek. Je krijgt dan een adviesgesprek en daarbij geef ik je advies en richtlijnen waardoor je zelf gemakkelijk je verhaal kwijt kunt op papier. Uiteraard kan ik ook meer voor je doen. Afhankelijk van je budget kunnen we samen om tafel gaan zitten om te bekijken waar jij hulp nodig hebt.
Heb jij ook hulp of advies nodig? Neem nu contact op!

Vraag hier een gratis offerte aan!

© 2021 The Story Corner

Thema door Anders Norén

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow button