The Story Corner

Vind de woorden die jij wilt horen!

Ondernemingsplan

Je bent enthousiast bezig met het navolgen van je dromen. Een eigen bedrijf is voor veel ondernemers toch wel het neusje van de zalm. De vrijheid, de variatie, het vele regelen en het organiseren. En vooral: bezig zijn met je passie. Ondernemers die hun passie navolgen zijn meestal de meest succesvolle ondernemers.

Sommige zaken moet je echter uitbesteden. De belastingaangifte, de administratie, de marketing, noem maar op. Niet alle ondernemers hebben dezelfde passie’s wanneer het gaat om deze bijzaken. Een goede ondernemer begrijpt ook het belang van specialisatie. Het schrijven van een ondernemingsplan is een van die zaken die veel ondernemers te veel tijd kost om zelf te doen. Daar kom ik in beeld.

Als Storyteller kom ik graag even met je praten over je bedrijf. Zo kan ik jouw enthousiasme in het ondernemingsplannen leggen. Met jouw marktonderzoek en jouw financiƫle plan maak ik een mooi plan voor je richting de bank, het UWV of het zelfstandigen loket. Uiteraard kan ik je helpen wanneer je er niet uitkomt met het verkrijgen van alle informatie. Ik werk met gegevens van o.a. het CBS en ik ga in gesprek met de gemeente van jouw woonplaats. Een standaard plan kost je slechts 300 Euro.

Heb jij ook een ondernemingsplan nodig?

Vraag hier een gratis offerte aan!

© 2021 The Story Corner

Thema door Anders Norén

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow button