The Story Corner

Vind de woorden die jij wilt horen!

SEO teksten

Altijd op de hoogte van de nieuwste SEO trends schrijft de The Story Corner al jarenlang web teksten en blogs voor vele websites. Wat zijn SEO teksten? SEO (Search Engine Optimalization) zijn stukken tekst op een website die zo samengesteld zijn dat ze sneller opgepikt worden door zoekmachines zoals Google. 

THE STORY CORNER BIEDT TWEE SOORTEN SEO TEKSTEN AAN: SEO VRIENDELIJKE TEKSTEN EN SEO OPTIMALE TEKSTEN

SEO vriendelijke teksten zijn de meest toegankelijke teksten. Vrijwel alle blogs, artikelen en verhalen kunnen zo geschreven worden dat ze sneller door zoekmachines worden opgepikt. Dit hoeft niet afdoen aan de schrijfstijl van het verhaal. Sterker nog, Een goede verhaalstructuur wordt ook beter opgepakt door zoekmachines. Een tekst van 300-500 woorden kost je slechts 30 Euro.

Veel van mijn klanten zijn namelijk webdesigners of hebben een webdesigner ingehuurd en daarom wordt het aanleveren van grafische content en het implementeren op de website in goed overleg gedaan. 

Als webshop heb je waarschijnlijk meer behoefte aan SEO optimale teksten. De mensen die op je website terecht moeten komen zijn specifiek op zoek naar bepaalde producten. Deze producten hoeven niet per se met een mooi verhaal beschreven te worden, maar ze moeten wel duidelijk vindbaar zijn, inclusief alle specificaties. Deze teksten zijn dus zo goed mogelijk volgens de laatste SEO trends samengesteld.

Voor 40 Euro per pagina lever ik de teksten, zoekwoorden en meta omschrijvingen aan. Natuurlijk kan ik niet garanderen dat je bovenaan komt te staan op de zoekpagina. Daarvoor moet je Google AdWords inschakelen. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen.

Vraag hier een gratis offerte aan!

© 2021 The Story Corner

Thema door Anders Norén

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow button