SEO teksten

Altijd op de hoogte van de nieuwste SEO trends schrijft de The Story Corner al jarenlang web teksten en blogs voor vele websites. Wat zijn SEO teksten? SEO (Search Engine Optimalization) zijn stukken tekst op een website die zo samengesteld zijn dat ze sneller opgepikt worden door zoekmachines zoals Google. Deze teksten zijn dan voorzien van bijvoorbeeld kernwoorden waar men op Google naar zoekt om vervolgens bij uw tekst uit te komen.

The Story Corner biedt twee soorten SEO teksten aan:
SEO vriendelijke en SEO optimale teksten.

SEO vriendelijke teksten zijn de meest gangbare teksten. Vrijwel alle blogs, artikelen en verhalen kunnen zo geschreven worden dat ze sneller door de zoekmachines worden opgepikt. Dit zal niet afdoen aan de schrijfstijl van het verhaal! The Story Corner biedt deze teksten aan voor slechts 25 Euro per tekst, (300-500 woorden). Ik doe dan zelf onderzoek naar het onderwerp, maar u mag zelf ook informatie aanleveren. Standaard lever ik tot 3 afbeeldingen aan en implementeer ik direct het artikel op uw website. Maar ook dit mag u altijd zelf doen. Uiteraard gaat alles in goed overleg.

Als webshop heeft u waarschijnlijk meer behoefte aan SEO optimale teksten. De mensen die op uw website terecht moeten komen zijn specifiek op zoek naar bepaalde producten. Deze producten hoeven niet per se met een mooi verhaal omschreven te worden, maar ze moeten wel duidelijk vindbaar zijn, inclusief alle specificaties. De teksten zullen zo nauw mogelijk volgens de laatste SEO trends samengesteld worden. Natuurlijk kan geen enkele schrijver u de garantie bieden dat u boven aan de lijst in Google komt te staan. Ga daarom nooit in zee met een tekstschrijver die dit beweert! The Story Corner biedt deze teksten aan voor 40 Euro per tekst, (300-500 woorden). U kunt zelf de specifieke zoekwoorden aanleveren, maar dit kan ook in goed overleg gebeuren.

Vraag hier een gratis offerte aan!