Vertalingen

Engels is nu eenmaal een wereldtaal en The Story Corner gaat daar uiteraard in mee. Voor een standaardtarief van 25 Euro per 1000 woorden vertalen wij uw tekst. Dit kan van uit het Engels naar het Nederlands en van uit het Nederlands naar het Engels.

Vertalingen in UK of US Engels?

De meeste universiteiten willen graag dat hun leerlingen hun teksten in het Brits (UK) Engels schrijven. Steeds meer universiteiten maken hier geen onderscheid meer in, een enkele universiteit geeft zelfs de voorkeur aan Amerikaans (US) Engels. Op het web maakt het ook steeds minder minder uit of er nu in UK of US Engels wordt geschreven, maar er is een stijgende trend naar US Engels. The Story Corner schrijft standaard in US Engels wanneer het om web teksten gaat. Ook bij werkstukken voor een universiteit houden we standaard UK Engels aan. Natuurlijk pas ik mij aan op uw verzoek!

Flexibiliteit bij andere software systemen

The Story Corner staat onder andere bekend voor zijn grote flexibiliteit. In goed overleg ga ik graag mee in uw verzoek. Sommige van onze klanten werken met software systemen die teksten hebben geïmplementeerd. Het is daarom soms onmogelijk of zeer tijdrovend om het aantal woorden vast te stellen. Ik doe daarom niet moeilijk om de vertalingen direct in het systeem te verwerken tegen een gelijkmatige prijs! Uiteraard gebeurt dit in goed overleg.

 

Heeft u ook een vertaler nodig? Vraag hier een gratis offerte aan!